Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 godziny temu, ESSOX napisał:

To jednak nie PW tylko jakieś wiadomości pomiędzy zainteresowanymi osobami ale widoczne dla wszystkich . Bez sensu jak dla mnie i tak. :) 

To coś jak publiczny komentarz do profilu. ;)

przynęty na klenia   Dragon
Napisano (edytowane)
W dniu 22.05.2020 o 20:37, ESSOX napisał:

Ale dalej nie kumam w jakim celu, po co i dlaczego coś takiego tu istnieje 

Edytowane przez abra1711
  • 6 months later...
Napisano
14 godzin temu, jaceen napisał:

Czy na stronie portalu tylko ja widzę takie niezrozumiałe teksty?

W tym miejscu są wyświetlane najnowsze posty na forum. Z jakiegoś powodu posty zablokowane przez ochronę antyspamową były tam widoczne. Wpisałem swoje posty w tych tematach i jako ostatnie są widoczne prawidłowo. Gdyby problem się powtarzał, proszę o info.

Napisano

Jest tak Tomku, jak piszesz. Jednak po jakimś czasie najnowsze posty znikają i pojawiają się te dziwne teksty. Na forum są niewidoczne a na stronie portalu tak.

• 2 weeks later...
Napisano

Nie ma znaczenia, komputer, czy telefon, zdarza się to nagminnie. Chcąc zobaczyć informacje ze strony portalu, widzę często takie kwiatki.

WP_20201221_11_39_08_Pro.thumb.jpg.77e9654d9ade7a4190c1d46e7af9d8c5.jpg

dziwne.thumb.jpg.fe401cc7831f65cc87ae0ffe7381ff2e.jpg

Każdy świeży wpis powoduje, że na krótką chwilę tego typu wiadomości nie widać. Wystarczy dzień lub dwa bez nowych tematów i pojawiają się na nowo.

• 4 months later...
  • 3 months later...
  • 9 months later...
Napisano

Od paru dni (chyba od momentu chwilowych kłopotów z domeną haczyka) nie mogę wejść na stronę/forum przez domowe WI-FI. Próbowałem na 2 komputerach i 3 telefonach. Kiedy wchodzę przez internet GSM to nie ma problemu. Kiedy na dowolnym urządzeniu wchodzę przez WI-FI, pojawia się poniższy komunikat.

Ma ktoś może pomysł jak sobie z tym poradzić?

image.png

Napisano

A ja widziałem ten tekst dziś wcześniej jak próbowałem wejść na forum przez gsm. Teraz wchodzę przez Wi-Fi i jest ok. Tak, że to chyba chodzi o coś innego.

Napisano
45 minut temu, Marienty napisał:

Od paru dni (chyba od momentu chwilowych kłopotów z domeną haczyka) nie mogę wejść na stronę/forum przez domowe WI-FI. Próbowałem na 2 komputerach i 3 telefonach. Kiedy wchodzę przez internet GSM to nie ma problemu. Kiedy na dowolnym urządzeniu wchodzę przez WI-FI, pojawia się poniższy komunikat.

Ma ktoś może pomysł jak sobie z tym poradzić?

Chodzi o IP. Musiałem zablokować pewne zakresy IP żeby ograniczyć ruch robotów i być może Twoje trafiło się w tym zakresie. Jeżeli jesteś w stanie to sprawdź i prześlij mi na priv swoje IP.

Przez pewien czas nie będzie też działać galeria i portal. Wrzucajcie proszę zdjęcia bezpośrednio w postach. Przepraszam za utrudnienia.

• Dzięki! 1
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

U mnie cały czas jest problem z wejściem na forum. Przez WiFi swoje jak i kolegi nie mogę wejść gdzie ip jest statyczne. Próbowałem ze wszystkich urządzeń które posiadam i nic to nie daje. Czasem za pomocą telefonu jak teraz uda mi się wejść. 

• 5 weeks later...
Napisano

Od 2 godzin mam problem z forum.

-nie da się dodać reakcji na czyjś post wyskakuje to 

Przepraszamy, ale wystąpił problem z dodaniem reakcji do tej zawartości.

- otwieranie kolejnego okna jest losowe, albo się otworzy albo wyskakuje to

An error occurred (500 Error)

We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now.

You can try again by clicking the button below, or try again later.

Try again
- dodatkowo nie mam możliwości dodania zdjęcia w zgłoszeniach do GP, musiałem wysłać posta bez zdjęcia, następnie edytować post i dopiero pokazują się opcje dodawania załacznika
  • OK
Napisano
34 minuty temu, ESSOX napisał:

Od 2 godzin mam problem z forum.

-nie da się dodać reakcji na czyjś post wyskakuje to 

Przepraszamy, ale wystąpił problem z dodaniem reakcji do tej zawartości.

- otwieranie kolejnego okna jest losowe, albo się otworzy albo wyskakuje to

An error occurred (500 Error)

We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now.

You can try again by clicking the button below, or try again later.

Try again
- dodatkowo nie mam możliwości dodania zdjęcia w zgłoszeniach do GP, musiałem wysłać posta bez zdjęcia, następnie edytować post i dopiero pokazują się opcje dodawania załacznika
  • OK

- dodatkowo każda napisana odpowiedź po wysłaniu kończy się tym 

[[Template forums/front/topics/topic is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Napisano

@ESSOX dzięki za info. To seria problemów po wczorajszej aktualizacji, która jak przyznali autorzy jest niedopracowana.

Dajcie proszę znać czy teraz wszystko działa jak należy.

Napisano
12 godzin temu, tomek1 napisał:

@ESSOX dzięki za info. To seria problemów po wczorajszej aktualizacji, która jak przyznali autorzy jest niedopracowana.

Dajcie proszę znać czy teraz wszystko działa jak należy.

Chcę dodać odpowiedź w tym temacie i wyskakuje mi cały czas mój ostatni post , tak jak bym go edytował. Musiałem zrobić "cytat" Twojej odpowiedzi żebym miał możliwość napisania. Te wcześniejsze błędy o których napisałem nie występują.