robipow Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 ja wybieram się w poniedziałek rano i mam nadzieję że coś się ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 dzisiaj znowu cienko wiatr i przymrozek w nocy pokrzyżowały plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Właśnie wróciłem z kanału ul. monopolowa , po pierwsze cholernie zimno , rano było -5 stopni, byłem z kolegą , ja tradycyjnie nic nawet brania nie miałem , wędkowałem dwoma gruntówkami , zanęta bogata w pinke,kolega łapał batem i połapał trzy garbusy takie po 10 centów każdy i dwa lechole łopaty w takim samym wymiarze co te garbusy . z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam,też byłem dzisiaj na żeglugowym od 8 do 13.30 jedno branie 20 cm jaż,łudziłem się że te słońce trochę wzbudzi ryby do żerowania,ale niestety,a jak u was?ktoś był wogule ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robipow Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Cześć. byłem dzisiaj między 7 a 13 na ul. Betonowej i ogólnie nie było źle kilkadziesiąt bolków, płoteczka, dwa leszcyki i cztery klenie ok 20-25 cm. brań było sporo ale bardzo delikatne gość z drugiej strony też miał kilka brań i jeno trafienie konkretne chyba jaż lub kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 dzisiaj rano wypad ze spinem na Odre pod Wrocław i szok najpierw sandaczyk 32cm a później dwa bolki 1,4kg i 3,3kg i na koniec leszcz 1,7kg.przy trzech braniach żyłka 0,20 nie wytrzymała wszystkie rybki wróciły do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemlinek Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam Próbował już ktoś łowić biała rybę na odrze. Np. przy moście Trzebnickim, na kozanowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 jutro będę próbował na głównym korycie na feedera jak coś będzie się działo to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Witojcie! Był ktoś z Was ostatnio na monopolach? Warto tam pobawić się z byczkami, czy guzik bierze? Dzieki za info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter831 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Hej koledzy, jak dobrze pójdzie to w niedziele najprawdopodobniej wybiorę się nad kanał powodziowy, lub żeglugowy, powiedzcie mi koledzy jaki jest tam numer wody, który trzeba wpisać do rejestru, dzięki bardzo, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Od jazu opatowickiego do ujścia Bystrzycy- 423P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter831 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 dziękuje bardzo, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Dzisiejszy dzień sponsoruje Wrocław, ulica Betonowa. Od 6 rano jedna wędka na grunt, druga na spławik. Efekt - 6 Leszczyków około 20-25 cm i 3 bolenie ~20cm. Jeden leszcz z gruntu, a reszta na spławik. Wszystko pływa dalej w wodzie. Zszedłem przed 11, a ostatnie branie miałem o 8:30 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Dzisiejszy wypad na kanał powodziowy 10:00-12:30. Pogoda piękna Kilka ładnych brań ale bez rybek. Nie powiem bo sąsiedzi kilka ładnych jazi wyciągnęli. Jutro Widawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Marienty , a na co łowiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Marienty , a na co łowiłeś ? Ja łowiłem na białe i na pinkę. Chwile nawet na kuku. Miałem jutro skoczyć na Widawę ale wracam z rana na kanał powodziowy z moją "tajną bronią na jaśki". Dam znać jak wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gapcio111 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 byłem nad Widawą w czwartek ze spiningiem (klonek 30cm). Gość łowił na spławiczki i trafiał potężne na 4-5 cm jazgarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Dzisiaj: 6:00-8:30 Kanał powodziowy. Zero brań, tylko wiatr i deszcz. 9:00 - 10:30 Odra w okolicach Kromera z takim samym efektem. Trochę to denerwujące, że w tygodniu ładna pogoda kiedy człowiek musi pracować a w weekend, kiedy wreszcie można na rybki skoczyć to deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 To nic nowego , jak już przychodzi weekend i mozna pojechać na ryby , to pogoda musi się popsuć . My dzisiaj w 3 osoby złowiliśmy 5 rybek . Brania były mega delikatne i nie do zacięcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robipow Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 witam. dzsiaj ul. Betonowa od 7-14 i tutaj też bez rewelacji ale coś skubało bardzo delikatnie . wyskubałem dwa ładne krąpie 37 i 33 kilka małych płotek,kleni, krąpi i oczywiście mnóstwo bolków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1977 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Panowie powiedzcie mi jaki uciąg jest obecnie na kanale powodziowym w okolicach stadionu między mostami Swojczyckim i jagielońskimi, da się łowić na tyczkę dzieje się coś? Interesuje mnie tez kanał żeglugowy przy ulicy betonowej co się dzieje? Kolejne pytanie interesuje mnie Odra poniżej Oławy a konkretnie główki metoda zestaw skrócony. Nigdy tam nie byłem widziałem tylko zdjęcia satelitarne wyglądają zachęcająco, czego można się tam spodziewać, byłbym wdzięczny za jakiś szerszy opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Panowie jak tam poziom Odry wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Panowie jak tam poziom Odry wygląda? Nic lepszego do tego typu spraw nie znajdziesz jak to: http://www.pogodynka.pl/polska/hydro/odra/ Widać obecny stan oraz (po punktach powyżej) jaki będzie w ciągu 24h. Mi się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 a dziękówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki1506 Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam wszystkich,dzisiaj wypad na kanał miejski ul.Bujwida dwa feederki,efekt 12 płotek,3 jaziki,5 leszczyków i 3 okonki wszystko wróciło do wody ale coś się działo,nad wodą byłem od 16-tej do 20tej,a jak u was koledzy wyniki,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi