jaceen Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Dodam od siebie, że ze spotkania wróciłem cięższy;) przynajmniej o kilogram metalowej biżuterii. Dziękuję Ventusowi i Peekolowi. Tak to jest, gdy się wspomni o jakimś cichym marzeniu, że coś w sezonie chciałoby się osiągnąć, to zaraz od kolegów jest solidne wsparcie:) Pozdrawiam i do następnego:) 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Heavy metal rulez 😈🤘😈 stara szkoła 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Mi również miło było się spotkać,poznać kolegów na żywo,porozmawiać,wymiana informacji w takim gronie tylko będzie owocować.dziękuję za spotkanie ,swoją drogą można by częściej organizować takie spendy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Dzięki za spotkanie. Oczywiście atmosfera genialna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Bardzo żałuję , że nie dałem rady się zjawić . Może następnym razem w końcu się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 3 Lutego 2020 Share Napisano 3 Lutego 2020 Dzięki za piwko w doborowym towarzystwie, do następnego lub do zobaczenia nad wodą 🍺 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzinho Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Witam. Niedawno zamieszkałem we Wrocławiu i chciałbym po dłuższej przerwie wrócić do wędkowania. Jestem z okolic Korony, łowię głównie na feedery. Przez długi czas nie łowiłem i nie opłacałem składek, chcę zapisać się do jakiegoś koła we Wrocławiu. Jakie koło możecie polecić? W ogóle nie znam tutejszych wód, gdzie warto wybrać się nad wodę w okolicy? Z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 5 godzin temu, Radzinho napisał: Witam. Niedawno zamieszkałem we Wrocławiu i chciałbym po dłuższej przerwie wrócić do wędkowania. Jestem z okolic Korony, łowię głównie na feedery. Przez długi czas nie łowiłem i nie opłacałem składek, chcę zapisać się do jakiegoś koła we Wrocławiu. Jakie koło możecie polecić? W ogóle nie znam tutejszych wód, gdzie warto wybrać się nad wodę w okolicy? Z góry dziękuję za podpowiedzi. Napisałem koledze wiadomość na prw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 Nocne spotkanie 2020-09-12 Żeby nie drążyć nadmiernie tematu proponuję miejsce na parkingu przy Jazie Opatowice. Godzina, pierwsza jaka mi przyszła na myśl, to 18:30-19:00? Będzie czas spokojnie obejrzeć przynęty, zagadać i postanowić w którą stronę pójść. Pasuje? Gdyby ktoś nie wiedział, nie znał, to proponuję przycupnąć przy kiosku z biletami na Park Linowy, który nawiasem mówiąc już nie istnieje. 👊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 Szkoda, że jutro :< Żona akurat ma wyjście ze znajomymi i muszę opiekowac się dziećmi. Może następnym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamnick85 Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 Też żałuję, że akurat jutro ale piszę się na kolejne takie akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 Ok będę 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Nocne spotkanie? No to mnie nie może zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalWR Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Ze Zgorzelca wracam dzisiaj. Nie wiem czy zdążę na tą 19 tą na parking. No najwyżej spotkamy się już nad wodą. Sprzęt w aucie jest. Zgoda najbliższych też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 @jaceen donosi że na kanale woda opada - jeśli ktoś będzie chciał tam podziałać to przydadzą się kalosze albo wodery - bez tego nie podejdzie się do linii wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 przegapiłem widzę super okazję na lekcje od Jaceena, szkoda, szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Masz jeszcze okazję , siedzą co najmniej do 2giej 😜 ja niestety o 11 się zawinąłem , jedynie Budek na UL 😂 miał klenia , znając mojego pecha chłopaki na pewno jakiegoś wąsatego wyciągną 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Września 2020 Share Napisano 13 Września 2020 Pogoda fajna, towarzystwo w dechę, tylko mocno opadająca woda nie wróżyła nic dobrego. Dobrą godzinę pogadaliśmy, przeglądnęliśmy przynęty i gdy się ściemniło, to poszliśmy łowić. Brzegi bardzo śliskie i błotniste. Kilka razy ratowałem się prawie pełnym szpagatem, co przy moim obecnym wytrenowaniu, było nie lada wyczynem;) Do wody leciały różne przynęty, od crawlerów, po slidery, whopper poppery, wirujące ogony, gumy, łamańce i klasyczne woblery. Nic. Nic w tym dniu nie miało prawa tam zadziałać. Tylko Budek się wyłamał z towarzystwa i wytargał ładnego klenia na sumowego woblera. Ten, jak trzeba, to na papierek od cukierka rybę złowi:) Gratuluję Piotrze fajnego klenia. Robiliśmy przerwy na ponowne pogadanki. Trochę o rybach, trochę o polityce, trochę... :))) Zszedłem z wody ostatni po 2:00. Do końca nie było oznak aktywności. Do następnego. Dzięki koledzy za miły wieczór. Pzdr., jaceen 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 13 Września 2020 Share Napisano 13 Września 2020 Dzięki Panowie za spotkanie, miło było Was zobaczyć i pogadać. Ryby nie dopisały, tak to bywa - ale przez to wędkarskie opowieści robiły jeszcze fajniejsze wrażenie Do następnego spotkania! 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 13 Września 2020 Share Napisano 13 Września 2020 Dumny z siebie 💪 zabieram z sobą największe przynęty jakie mam , na spotkaniu Jacent tłumaczy i pokazuje swoje skarby , no normalnie szczęka mi opadła , te moje to normalnie mikro jigi 😭 , Jacent oferował każdemu z korzystania z jego arsenału , fajnie jak zwykle było się spotkać po gadać i powędkować , sumy nie brały ? no cóż jak to na rybach 😜 pozdrawiam Wasyl i do następnego 🍻 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 14 Września 2020 Share Napisano 14 Września 2020 Przegapiłem spotkanie a na bank bym się pojawił. Zatem do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Szkoda ,że nie mogłem się zjawić i pewnie szybko na ryby też się nie wybiorę 😟 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 A może tak nocne spotkanie ? na zakończenie roku nie było tradycyjnego " Rejs pub " 👍🎥🎬🍹w wrześniu co prawda nie brały ale było fajnie pogadać , ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 ja jestem chętny za nocnym łowieniem, albo nawet udać się do Rejsu Aczkolwiek u mnie trudno z czasem - sam z dziećmi. Ale mam od nich wolne po 17 lipca na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 Dajcie konkretny termin. Łowisko zawsze można dopasować do warunków. Od 02 lipca będę wyłączony minimum na kilka dni. Może nawet na kilkanaście? Noce też w to wchodzą:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi