Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dodam od siebie, że ze spotkania wróciłem cięższy;) przynajmniej o kilogram metalowej biżuterii. Dziękuję Ventusowi i Peekolowi. Tak to jest, gdy się wspomni o jakimś cichym marzeniu, że coś w sezonie chciałoby się osiągnąć, to zaraz od kolegów jest solidne wsparcie:)

WP_20200201_11_51_06_Pro_easyHDR-BASIC-2_resized.thumb.jpg.94e13b612ff9d8e7014ff53d5f178089.jpg

WP_20200201_11_51_16_Pro_easyHDR-BASIC-2_resized.thumb.jpg.061bf2ce8e57561cfc3b50b85688cacb.jpg

WP_20200201_11_51_29_Pro_easyHDR-BASIC-2_resized.thumb.jpg.5353f032d4a440d4a8354028da8758b8.jpg

WP_20200201_11_51_43_Pro_easyHDR-BASIC-2_resized.thumb.jpg.f01bd20f281f2c0d29408dc596d7da1f.jpg

WP_20200201_11_53_04_Pro_easyHDR-BASIC-2_resized.thumb.jpg.e88aa9ab6a22280fb4bcbd75190dfb69.jpg

Pozdrawiam i do następnego:)

• Lubię to 1
  • Super 3
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Mi również miło było się spotkać,poznać kolegów na żywo,porozmawiać,wymiana informacji w takim gronie tylko będzie owocować.dziękuję za spotkanie ,swoją drogą można by częściej organizować takie spendy .

• Super 1
  • 1 month later...
Napisano

Witam.
Niedawno zamieszkałem we Wrocławiu i chciałbym po dłuższej przerwie wrócić do wędkowania.
Jestem z okolic Korony, łowię głównie na feedery.
Przez długi czas nie łowiłem i nie opłacałem składek, chcę zapisać się do jakiegoś koła we Wrocławiu. Jakie koło możecie polecić?
W ogóle nie znam tutejszych wód, gdzie warto wybrać się nad wodę w okolicy?
Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Napisano
5 godzin temu, Radzinho napisał:

Witam.
Niedawno zamieszkałem we Wrocławiu i chciałbym po dłuższej przerwie wrócić do wędkowania.
Jestem z okolic Korony, łowię głównie na feedery.
Przez długi czas nie łowiłem i nie opłacałem składek, chcę zapisać się do jakiegoś koła we Wrocławiu. Jakie koło możecie polecić?
W ogóle nie znam tutejszych wód, gdzie warto wybrać się nad wodę w okolicy?
Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Napisałem koledze wiadomość na prw.

• Super 1
  • 6 months later...
Napisano

Nocne spotkanie 2020-09-12

Żeby nie drążyć nadmiernie tematu proponuję miejsce na parkingu przy Jazie Opatowice. Godzina, pierwsza jaka mi przyszła na myśl, to 18:30-19:00? Będzie czas spokojnie obejrzeć przynęty, zagadać i postanowić w którą stronę pójść. Pasuje? Gdyby ktoś nie wiedział, nie znał, to proponuję przycupnąć przy kiosku z biletami na Park Linowy, który nawiasem mówiąc już nie istnieje.

👊

Napisano

Ze Zgorzelca wracam dzisiaj. Nie wiem czy zdążę na tą 19 tą na parking. No najwyżej spotkamy się już nad wodą. Sprzęt w aucie jest. Zgoda najbliższych też. :)

Napisano

@jaceen donosi że na kanale woda opada - jeśli ktoś będzie chciał tam podziałać to przydadzą się kalosze albo wodery - bez tego nie podejdzie się do linii wody.

• Super 1
Napisano

Masz jeszcze okazję , siedzą co najmniej do 2giej 😜 ja niestety o 11 się zawinąłem , jedynie Budek na UL 😂 miał klenia , znając mojego pecha chłopaki na pewno jakiegoś wąsatego wyciągną 

• Lubię to 3
Napisano

Pogoda fajna, towarzystwo w dechę, tylko mocno opadająca woda nie wróżyła nic dobrego.
Dobrą godzinę pogadaliśmy, przeglądnęliśmy przynęty i gdy się ściemniło, to poszliśmy łowić. Brzegi bardzo śliskie i błotniste. Kilka razy ratowałem się prawie pełnym szpagatem, co przy moim obecnym wytrenowaniu, było nie lada wyczynem;)
Do wody leciały różne przynęty, od crawlerów, po slidery, whopper poppery, wirujące ogony, gumy, łamańce i klasyczne woblery. Nic. Nic w tym dniu nie miało prawa tam zadziałać. Tylko Budek się wyłamał z towarzystwa i wytargał ładnego klenia na sumowego woblera. Ten, jak trzeba, to na papierek od cukierka rybę złowi:) Gratuluję Piotrze fajnego klenia.
Robiliśmy przerwy na ponowne pogadanki. Trochę o rybach, trochę o polityce, trochę... :))) Zszedłem z wody ostatni po 2:00. Do końca nie było oznak aktywności.
Do następnego. Dzięki koledzy za miły wieczór.
Pzdr., jaceen

• Lubię to 2
  • Dzięki! 2
  • Super 1
Napisano

Dzięki Panowie za spotkanie, miło było Was zobaczyć i pogadać. Ryby nie dopisały, tak to bywa - ale przez to wędkarskie opowieści robiły jeszcze fajniejsze wrażenie :D

Do następnego spotkania!

• Lubię to 2
  • Dzięki! 1
  • Super 1
Napisano

Dumny z siebie 💪 zabieram z sobą największe przynęty jakie mam , na spotkaniu Jacent tłumaczy i pokazuje swoje skarby , no normalnie szczęka mi opadła  , te moje to normalnie mikro jigi 😭 , Jacent oferował każdemu z korzystania z jego arsenału , fajnie jak zwykle było się spotkać po gadać i powędkować , sumy nie brały ? no cóż jak to na rybach 😜 pozdrawiam Wasyl i do następnego 🍻

• Lubię to 3
  • 9 months later...
Napisano

A może tak nocne spotkanie ? na zakończenie roku nie było tradycyjnego " Rejs pub " 👍🎥🎬🍹w wrześniu co prawda nie brały ale było fajnie pogadać , ktoś chętny ?

Napisano

ja jestem chętny za nocnym łowieniem, albo nawet udać się do Rejsu :D Aczkolwiek u mnie trudno z czasem - sam z dziećmi. Ale mam od nich wolne po 17 lipca na tydzień

Napisano

Dajcie konkretny termin. Łowisko zawsze można dopasować do warunków. Od 02 lipca będę wyłączony minimum na kilka dni. Może nawet na kilkanaście? Noce też w to wchodzą:)))