Larry_blanka Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 17/18 lipca - zarówno Rejs lub łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 17-18 póki co mi pasuje ( co prawda u mnie w firmie jest sytuacja dynamiczna 😜 ) kanał powodziowy ? no chyba że sytuacja hydrologiczna coś na miesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 chętnie ale do 13.07 lub po 25.07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 Ja prawdopodobnie będę miał wolne 18-24.07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 A co przeszkadza ustalić dwa terminy? Komu jak pasuje? Na frekwencję z poprzednich lat nie ma co liczyć, ale spotkanie w kilka osób też jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 Mi pasuje najbardziej piątek 16 lipca. Jakby nie pasowało to trudno, choć może jeszcze mógłbym wygospodarować czas w sobotę. Później to już raczej sierpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 8 godzin temu, jaceen napisał: A co przeszkadza ustalić dwa terminy? Komu jak pasuje? Na frekwencję z poprzednich lat nie ma co liczyć, ale spotkanie w kilka osób też jest ok. Mi nie pasuje - wracam do wrocka 24.07 a chętnie bym poznał kolegów. Połamania życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 14 Lipca 2021 Share Napisano 14 Lipca 2021 U mnie wygląda tak, że najlepiej mi pasuje z 16-17lipca . 17-18lipca dopiero po 22:00, albo jeszcze później, gdzieś po 23:00. Ostatnie słowo ma Wasyl1968. Z jego strony padła propozycja, to czekam na ostateczną wersję. Nic nie stoi na przeszkodzie, by poczekać na pozostałych i dopasować się do większości w innym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 14 Lipca 2021 Share Napisano 14 Lipca 2021 Widać ten weekend nie pasuje , piekarni nie ma , zależało mi na tym żeby jak najwięcej forumowiczów ( i nie tylko) było ( ryby jak ryby 😜 ale bajera jest zawsze fajna ) ja mam wolne tyko weekendy , termin obojętny ( i tak pierwszy raz w życiu siedzę w czasie urlopy na dupie we Wrocławiu 👿 ) tak że termin dalej otwarty , propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 16 Lipca 2021 Share Napisano 16 Lipca 2021 Może niedziela 18 lipca pod wieczór? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Cześć. Jest ktoś chętny na luźne chlapanie za okoniem w najbliższą niedzielę 15-ego? Kanał Miejski między M.Osobowickimi a M.Trzebnickimi? Piwko bezalkoholowe, poppery, obrotówki, gumki, wtd, cykady, co tam komu pasuje? Godzina 17:00-21:00? Łowcę największego okonia wrzucamy do wody:))) Chętni są? Zrzut mapy Google 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 A może być piwko alkoholowe ?:D Ponegocjuję z żoną i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Moje rejony 🤗 jak by mnie mogło zabraknąć , co prawda jestem w trakcie remontu ale będę , czas i miejsce spotkania ? Ps. piwo bezalkoholowe jest dobre jak się setkę spirytusu doleje 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 47 minut temu, wasyl1968 napisał: czas i miejsce spotkania ? Dla chętnych na pogaduchy i łyk lemoniady proponuję przy Marinie między 16 a 17-tą. Tam będzie trochę cienia. Kto będzie mógł i będzie miał ochotę, to zacznie łowić wcześniej lub pominie spotkanie i połowi po siedemnastej. Wieczorem wklejamy największe sztuki i wyłaniamy niedzielnego mistrza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamnick85 Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Jak zdąże wrócić z wycieczki to pojawię się chociaż na godzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 6 godzin temu, jaceen napisał: Dla chętnych na pogaduchy i łyk lemoniady proponuję przy Marinie między 16 a 17-tą. Tam będzie trochę cienia. A gdzie tam jest marina? Aaaaaa,już wiem, wyguglowałem Powinienem dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Nie wiem czy zdążę na piwko do Mariny ale pewnie do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Powinienem około 16:20 dojść w okolice mariny. Dyliżans się spóźnił:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Miałem szczere chęci dołączyć ale niestety nie dam rady. Bawcie się dobrze i wrzućcie jakieś foty. Mocnego przygięcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 W dobrym towarzystwie piwko zawsze smakuje. Godzinę pogadaliśmy o rybach i trzeba było spróbować coś z tego kanału wydłubać. U mnie bardzo słabo. Miałem tylko powierzchniowe przynęty a tego dnia na powierzchni przywiało mnóstwo zielska. Każda próba kończyła się czyszczeniem kotwic. Przy M.Trzebnickim kilka razy okonie poppery podgryzały. Przeszedłem na stronę Leclerca, bo tam było mniej zieleniny i dało się chlapać. Dosłownie na ostatnią chwilę kłapnął woblera boleń pod 50cm. I to wszystko, co udało się wyczarować dzisiejszego dnia. Nie wiem, jak u pozostałych. Zszedłem z wody o 20:20. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 U mnie sporo drobnego okonia, jedno odprowadzenie "torpedy" i więcej nic. Musiałem się wcześniej zwinąć... Miło było się spotkać, dziękuję i pozdrówki. Do następnego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Miło było się spotkać, podobnie jak Fido trochę drobnego okonia na spinmady i kajtki + system manyfik jedno fajne branie na mały bezsterowy wobler , odjazd plecionki z kołowrotka i tyle , im bardziej w stronę mostu osobowickiego tym cienko , zawinołem się koło 20.30 , do następnego spotkania 👍🍻 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Cześć. Dopiero wróciłem do Wrocławia i doczytałem, że było dziś spotkanie. Szkoda, że nie przypasowało mi z terminem. Jak będzie coś we wrześniu to chętnie wezmę udział. Może jeszcze jakieś sumowe wieczorne "warsztaty" jak w zeszłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Ryby ryby ryby A może jakiś browar zanim znów zamkną knajpy, mamy do nadrobienia co roczne targanie kufla z ucho 🤣🍻 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Trafnie. Nie wiem kiedy zaplanujecie, ale na wszelki wypadek nie umawiam się z nikim na wrześniowe piątki, żeby mi się nie pokryło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi