jaceen Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 27 minut temu, wasyl1968 napisał: za wąsatym z soboty na niedzielę ? Miejsce spotkania, godzina? Powinienem dać radę. Szczegóły proszę na pw lub tele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 Ja z Olkiem będę calą noc nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 Ho ho ho:)🎄🎆 spotkanko, kufel 0%:)? Tak na szybko termin np. w ten weekend 8-10? A może spokojnie poczekamy i w styczniu, kiedy jeszcze część będzie się zastanawiać, czy opłacać składki i pozwolenia? Czekam na odzew, propozycje, pomysły👊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 Dopiero co ostatnio pomyślałem, że to chyba już czas na spotkanie podsumowujące sezon 😁 Jestem za. Może w jakiejś knajpie pod nasypem kolejowym? Tam może być w miarę przytulnie. Jak w Rejsie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 Ja to nawet jutro i po jutrze i po po jutrze chętnie się spotkam. Za tydzień może być choć ma być dobra pogoda za pieskami polatać a po takim łażeniu do ciemka to już później siły na nic nie mam. Reasumując, raczej styczeń bym wolał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 Hej. Odpadłem na rok z forum, ale i wędkarstwo musiałem ostro ograniczyc. W przyszłym już będę widywany tutaj znacznie częściej. Zaczynam buszować, bo właśnie na spotkanie grudzień/styczeń bardzo chętnoe bym przyszedł. Pozdrawiam Wszystkich ciepło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 mi pasuje - bym przyszedł - dawno mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Grudnia 2023 Share Napisano 7 Grudnia 2023 Proponuję pierwszy termin tj. 13-01-2024 r. Miejsce? I proszę odzywajcie się, bo nie wiem, czy warto klawiaturę męczyć;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 13 stycznia to początek ferii w dolnośląskim. Może się zdarzyć, że już w sobotę trzeba będzie jechać dzieciaki odwieźć, np. do babci. Może lepiej w piątek 12 stycznia? Na miejsce proponuję któryś z barów pod nasypem kolejowym. Niestety nie wiem, jaki obecnie jest najbardziej "przyjazny" grupowym posiedzeniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 13 czyli sobota czyli będę 😁 , ale co na to Booryss ? , Baca ? 😜 co na to Booryss ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 24 Grudnia 2023 Share Napisano 24 Grudnia 2023 sylwester wypada w niedzielę, może jakieś ostatnie tego roczne spotkanie grupowe z wędkowaniem i lampkom wina musującego ? 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Co z spotkaniem ? 13 za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia 24 minuty temu, wasyl1968 napisał: Co z spotkaniem ? 13 za tydzień Mnie 13 trochę się posypał. Lepszy byłby dla mnie 20. W jutrzejszą sobotę wieczorem będę wiedział. Ma ktoś pomysł gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano85 Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia 2 godziny temu, jaceen napisał: Mnie 13 trochę się posypał. Lepszy byłby dla mnie 20. W jutrzejszą sobotę wieczorem będę wiedział. Ma ktoś pomysł gdzie? Chopper bar ? Myślę że koło 20go mógłbym wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia 23 godziny temu, MarianoItaliano85 napisał: Chopper bar ? Myślę że koło 20go mógłbym wpaść. Przepraszam, ale 13 stycznia u mnie odpada. W weekendy zarządza najważniejsza osoba na globie:) i ten dzień jest do jej dyspozycji. 20 stycznia byłby dobry. Chopper-Bar, zaglądnąłem na stronkę i wygląda ok. Nie wiem, czy zgodzicie się na zmianę daty? I czy tam rzeczywiście trzeba rezerwować stolik? Na rympał będą wolne miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano85 Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia 5 minut temu, jaceen napisał: Przepraszam, ale 13 stycznia u mnie odpada. W weekendy zarządza najważniejsza osoba na globie:) i ten dzień jest do jej dyspozycji. 20 stycznia byłby dobry. Chopper-Bar, zaglądnąłem na stronkę i wygląda ok. Nie wiem, czy zgodzicie się na zmianę daty? I czy tam rzeczywiście trzeba rezerwować stolik? Na rympał będą wolne miejsca? Przy weekendzie może być problem z miejscem 😕 nie wiem jak wygląda kwestia rezerwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia 24 minuty temu, MarianoItaliano85 napisał: nie wiem jak wygląda kwestia rezerwacji. Z grubsza wygląda tak. Na tą chwilę rezerwacja 50zł/os. Im bliżej terminu będą chcieli więcej np. 100zł. Wpłata odliczana od rachunku przy zamówieniach+10% łapówki?:) Napiwku?;) Jeden płatnik🤨 Jak zadeklaruje się 30 osób, a przyjdzie pięć, to wyjdę obżarty i opity jak bąk zanim przedpłatę się wykorzysta:))) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Proponuję obmyśleć miejsce o mniej restrykcyjnych zasadach rezerwacji. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Może uda się załatwić sale bankietową w Spiżu tak jak w zeszłym roku, pasuje ? , tylko muszę wiedzieć ile piwożłobów 😜 będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia 9 minut temu, wasyl1968 napisał: jak w zeszłym roku, pasuje ? Mnie odpowiada. Jakby co, to tylko choroba mnie powstrzyma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia W dniu 8.12.2023 o 19:26, wasyl1968 napisał: 13 czyli sobota czyli będę 😁 , ale co na to Booryss ? , Baca ? 😜 co na to Booryss ? Co wy tu knujecie bez mojej wiedzy ? 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia W dniu 7.01.2024 o 14:09, wasyl1968 napisał: Może uda się załatwić sale bankietową w Spiżu tak jak w zeszłym roku, pasuje ? , tylko muszę wiedzieć ile piwożłobów 😜 będzie 1-Fido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zed Zgred Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Ja chyba też się pojawię. Gdyby Spiż nie wypalił to polecam Rumba Bar pod nasypem. Można rezerwować bez restrykcji finansowych. Klimatyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia U mnie 20 odpada. 19.01 chętnie lub początek lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Mi zarówno 19 jak i 20 pasuje. Optuję za jakimś miejscem pod nasypem - bardzo dobry dojazd i klimatyczne knajpki - bez tego zgiełku z Rynku - Rumbar jest ok. Tak czy inaczej dostosuję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi