tomek1 Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Startujemy z Grand Prix 2022.😎 Moderatorem konkursu tak jak w poprzedniej edycji jest @Marienty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Cześć. Gadać tu szybko, kto w tym roku startuje w GP? Może pomysł trochę szalony, ale zastanawiałem się, czy w przyszłości nie pokusić się o zwiększenie ilości etapów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2022 9 godzin temu, jaceen napisał: Cześć. Gadać tu szybko, kto w tym roku startuje w GP? Ja😎 Już nawet mam pierwsze ryby do zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 10 godzin temu, jaceen napisał: Cześć. Gadać tu szybko, kto w tym roku startuje w GP? Może pomysł trochę szalony, ale zastanawiałem się, czy w przyszłości nie pokusić się o zwiększenie ilości etapów? Standardowo skoro już i tak wędkuję to co mi szkodzi zrobić parę fotek z miarką a potem zgłosić do GP W tym roku postaram się bardziej przyłożyć w pierwszej turze, a co wyjdzie zobaczymy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Jak czas pozwoli to coś będę wrzucał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamnick85 Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Po roku latania za okoniem przyda mi się jakaś dywersyfikacja gatunków więc może też się uaktywnię w GP. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Ja oczywiście też będę brał czynny udział. Co prawda za chwilę powiększy mi się rodzina (2+1)+1, więc podejrzewam, że czasu na łowienie będę miał duuuuuużo mniej niż w 2021 r. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moczykij Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 5 godzin temu, Elast93 napisał: Standardowo skoro już i tak wędkuję to co mi szkodzi zrobić parę fotek z miarką a potem zgłosić do GP ... W punkt - deklaruję dokładnie to samo. 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Melduję walkę o podium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Coś tam postaram się wrzucić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 Obecny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ruszala Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 Ja też chętnie wystartuje 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano85 Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 W dniu 10.01.2022 o 13:05, Marienty napisał: Ja oczywiście też będę brał czynny udział. Co prawda za chwilę powiększy mi się rodzina (2+1)+1, więc podejrzewam, że czasu na łowienie będę miał duuuuuużo mniej niż w 2021 r. Z doświadczenia mogę powiedzieć że armagedon będzie u mnie model powiększył się w ten sam sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2022 59 minut temu, MarianoItaliano85 napisał: Z doświadczenia mogę powiedzieć że armagedon będzie u mnie model powiększył się w ten sam sposób E tam przesadzacie. Jak młodszy trochę podrośnie, to dwójka dzieciaków to już samograj. Wymagają wspólnie 30% uwagi poświęcanej jednej sztuce. 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbil Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 jak będzie co to i ja pewnie coś dorzucę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchi Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 W tym roku postaram się zadebiutować w Grand Prix jak i w lidze okoniowej. Ubiegły rok odpuściłem. W sobotę w końcu zacznę sezon to może coś wpadnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 Nie ma żartów- jestem liderem po pierwszych zgłoszeniach i łatwo nie oddam pozycji.😎😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Bravo Tomku! Za idee i za konsekwencje👏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 Uuu... stary mistrz wraca do gry? 😉 @wernicjusz dobrze Cię widzieć, może się włączysz do zabawy?😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Śledzę wasze zmagania i jestem pełen podziwu za poziom jaki koledzy prezentują w GP. A wrócić pewnie, że mam plan. Jak co roku. Choćby ogony w klasyfikacji zaliczać ale brać udział w zabawie.👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 @wernicjusz zatem czekamy na jakieś jazio-klenie z Kamiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Lutego 2022 Autor Share Napisano 1 Lutego 2022 A przy okazji- o te statuetki walczymy w 2022. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Chciałby, żeby uczestnicy GP2022 wypowiedzieli się na temat uznawania/nie uznawania zgłoszeń ryb z odcinków Odry objętych zakazem łowienia - z uwagi na zatrucie. Domyślnie kwestię łowienia i nie łowienia na Odrze (na odcinku z zakazem) oraz zgłaszania takich ryb zostawiłem uczestnikom GP i uznałem takie zgłoszenia. Z drugiej strony zdaję sobie sprawę, że jest to dosyć kontrowersyjne. Prośba do Was abyście wypowiedzieli się w temacie. Uznawać takie zgłoszenia czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Ja tam nie widzę problemu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Regulamin tylko wskazuje na możliwość zgłaszania ryb ze wszystkich łowisk w Polsce. Dodanie obostrzenia, że łowisko musi być aktualnie bez zakazów jest zmianą regulaminu i być może warto ją rozważyć, czy wprowadzić za ogólną zgodą uczestników w tej edycji, czy może w następnej. Niezależnie od powyższego, to wędkarze podnieśli alarm że coś jest nie tak na Odrze, to wędkarze organizowali prace, monitorowali sytuację, sprzątali i to wędkarze teraz zaczynają sprawdzać jaka jest sytuacja na Odrze po tym wszystkim. Wojewoda pozwala łowić, marszałek nie pozwala, pzw nie wie czy jest zakaz, wody polskie w ogóle nie wiedzą czego chcą, psr nie ma wytycznych, straż i wodni wolą jedynie sprawdzić papiery. Konkurs w którym obrazujemy nasz cały rok nad wodą chyba nie musi takiej sprawy analizować. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi