michalvcf Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 47 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 48 😃 brawo trzeba się wziąść znowu do roboty 😒 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 53 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Gratuluję..Też stawiam 48cm jak trafimy to oczywiście wob trafi do Budka :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Taki "pod meter"? Wszystkie duże ryby o których słyszałem miały ten wymiar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Stawiam na 47cm . Nagrodą jakoś się podzielimy Widać, że grubiutki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Rozrzut waszych typów dość duży czekam na następne PS. Widzę że długi termin dałem, wytrzymacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 49cm jak nic,gratki kleniozaura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Godzinę temu, peekol napisał: Rozrzut waszych typów dość duży czekam na następne PS. Widzę że długi termin dałem, wytrzymacie? Jak ktoś już trafił to możesz podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 43 cm😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 1 godzinę temu, peekol napisał: PS. Widzę że długi termin dałem, wytrzymacie? Nie ma szansy muszę iść na ryby aby odreagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Godzinę temu, Odys80 napisał: Jak ktoś już trafił to możesz podać @peekol Absolutnie nie podawaj jeszcze. Jak się poprawny wynik zdubluje to zrobimy spotkanie nad wodą gdzie komisyjnie podzielimy tego wobka na 2 (lub więcej) części 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 bez kozery powiem metr 😁 a co niech ma 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1 Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Ja dam 46 i GRATULACJE !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1 Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 ..................a na Bystrzycy wczoraj 3 godz i dwa puknięcia bez ryby Pozazdrościć bo w tę pogodę coś złowić to sukces, rybki szykują się do mrozów i nie chcą brać, nawet u mnie na stawie, bolenie szalały parę dni temu, a od 2 dni cisza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 58 minut temu, Darek 1 napisał: nie chcą brać Biorą. Nie tak, jak w lutym, ale za to większe się trafiają;) 8 godzin temu, Marienty napisał: zrobimy spotkanie nad wodą gdzie komisyjnie podzielimy tego wobka To kiedy to spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Od 42 do 50 zajęte , to ja daję całe 51 cm Powiadomień w poczcie o temacie tyle , że już myślałem że ktoś umarł albo rzeka wyschła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Nie powiem żeby jakoś łatwo dla mnie było złowić klenia - chyba z 4-5 razy próbowałem wieczorem zanim się udało - brania mega delikane (zimowe) - jedno z 3-4 udało się zaciąć - znowu o mało nie zszedłem o kiju. 38 cm do tabelki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 18 minut temu, oldBolo napisał: chyba z 4-5 razy próbowałem wieczorem Następny, który spać nie może:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 16 Marca 2018 Share Napisano 16 Marca 2018 A ja życzę przekroczenia 60, a obstawiam na 51cm. Gratuluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 16 Marca 2018 Share Napisano 16 Marca 2018 Bardzo mi się podobają Wasze typu Hmmm prawidłowy wynik już padł, ale zabawa trwa więc podbijam - dorzucam do puli drugiego woblerka Po woblerku otrzymają autorzy dwóch pierwszych poprawnych typowań Maluszek też mojej roboty, też 3cm pływający, praca drobna, energetyczna. Wczoraj miałem wolny wieczór, a że spodziewałem się dobrego apetytu ryb przed nadchodzącym ochłodzeniem, to... skoczyłem nad Ślęzę - mam tam rachunki do wyrównania W pierwszym rzucie (!) pod samymi nogami uderzył taki klenio Nie taki odpasiony jak ostatnio, ale na krótkim dyszlu pohasał Ogólnie ryby były aktywne, ale brania jak napisał oldBolo - bardzo delikatne, trudne do odróżnienia od zaczepu o zielsko. Mimo tego udało mi się wyholować kilka, jeden fajny się spiął :/ Zaliczyłem też spacer przez most na drugi brzeg rzeki po ulubionego Sendala zaczepionego o gałąź Baaaardzo fajny wieczór 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 No dobra, nowych propozycji nie widać, niedziela dobiega końca, czas podać ROZWIĄZANIE KONKURSU Bardzo mi się podobały Wasze propozycje, jednak 50 ze Ślęzy nadal pozostaje nieosiągniętym celem Kleń ze zdjęcia był gruby i odpasiony ale ma... 43 cm Prawidłowy rozmiar podali @Odys80 oraz @kepes53 i otrzymają po woblerku. Gratuluje dobrego i trzeźwego oka! Wszystkim typującym dziękuję za wspólną zabawę i... oby do wiosny! 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 19 Marca 2018 Share Napisano 19 Marca 2018 Heh nie ma to jak zaczac poniedzialek od wygranej 😁 Dzieki i mysle ze woblerek skusi nie jedna fajna rybke 😉 Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 Musi przecież coś brać na Ślęzy Dlaczego RSM nic nie wkleja !? (próbowałem ale tak sobie - zamiast wielkiego nocnego klenia - jeden średni szczupaczek jeszcze pewno przedtarłowy bo strasznie gruby - dobrze że chociaz nie krószy od Budkowego okonia.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 Nawet jak nas zasypało śniegiem to brały Ostatni tydzień były spore skoki ciśnienia i widać było odzwierciedlenie tego w aktywności ryb. We wtorek rano 5 kleni niemal z jednego miejsca a po południu ciśnienie ostro w górę i kompletna pustynia. Cały tydzień wyraźna aktywność tych mniejszych. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi