Skocz do zawartości
Dragon

Muzyka

Gość bogdan39

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bo Guns N'Roses to jest to ! :roll:

No !!!

November Rain, Patience już znalazłam, jeszcze kilka antyków, do których z przyjemnością się wraca :mrgreen:

Mały edit: właśnie dostałam OPR za Aerosmith :shock: Z reguły nie biję, ale..... :twisted:

Youtube górą :twisted:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
jak sie ściąga z YouTube klipy??

Możliwości jest wiele, np.

1) znajdź folder 'cache' przeglądarki, przed wejściem na youtube musisz go opróżnić, potem trzeba odszukać plik z rozszerzeniem .flv. Plik odtwarzasz programem FLV Player.

2) jak masz firefoxa ściągnij wtyczkę "Web Video Downloader".

Napisano

Wielkie Dzięki!! Ściągnąłem sobie ten programik ,bardzo prosty w obsłudze .Tylko musiałem przestawić żeby mi ściągał w formacie MPEG bo w LFV mi nie odtwarza.

Napisano
Szkoda, że taka muzyka nie jest zbyt popularna w polsce...Bo naprawde mozna miło spędzić czas

Jesli porownac "Ich" do "Nas" to wydaje mnie sie ze 'Oni" sa bardziej "muzyczni",czyli jesli chca sobie pospiewac to...robia to :!:.W sklepie ,w pracy ,na ulicy i nikt nie robi zdziwionej miny.Wiadomo jak bylo by u Nas :!:."Nalykany" albo wariat :smile:.Do tego kochaja swoja "muze' i sa z niej dumni. U Nas z kolei wiadomo jaki jest stosunek do polskiej muzyki ludowej-WIOCHA :!:.Ale jest i plus na Nasza korzysc-jestesmy bardziej "temperamentni" :smile:.Oni w pubach nie tancza-My po paru piwach "wirujemy" jak zawodowcy :!:.Troszke ich to dziwilo(oni jedynie przytupuja lub klaszcza)ale uznali ze skoro tak Nas "ponosi"-to jest ok :smile:.Pozdro-Radek.

Napisano

Polecam stronke www.poznan.eska.pl tam mozna odsluchac fragmenty najlepszych swierzutkich hitowi i najwazniejsze: dowiedziec sie tytulu.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

Ogladnolem dzis(po raz kolejny :smile: )film "Ostatni Mohikanin" i slowo daje ze "muza" w nim jest SUPER!!!!!A z jakich filmow Wy lubicie muzyke :?:

Pozdro-Radek.

Napisano
A z jakich filmow Wy lubicie muzyke :?:

co do soundtrack-ów to najbardziej lubię z twin peaks (mimo, że to serial). co do innych to najczęściej w całym soundtrcku jest jedna 2 dobre piosenki, a reszta to wypełniacze....

Napisano
A to moje kilmaty :wink:

podejrzewam, że prawie każdy przechodzi fazę na te zespoły..... :wink: (na nie wliczając techno młodzieży i hiphopowców.... :roll: ) a później różnie to bywa, albo się przy tym zostaje albo i nie.....

Napisano

podejrzewam, że prawie każdy przechodzi fazę na te zespoły.....

I tutaj się zgadzam w 100% ;)

a później różnie to bywa

Ale duża część ludzi zostaje przy tych zespolach.

I to jest najlepszym przykładem jest to, że te piosenki są wciąż "żywe"!! :cool:

Gość wobler129
Napisano
techno młodzieży

Jak dla mnie to kompletne dno od zawsze :mrgreen:

Napisano

a znacie jakis dobry i łatwy w obsłudze program do zmniejszania objetosci piosenek :?: chodzi mi o to żeby np. z 7 mb utworu powstał mniejszy np. 3 czy 4 mb. Dobrze by było zeby utwór az tak mocno nie tracił na jakosci. Mam na kompie 3gp converter ale nie wiem jak to sie nim robi :oops: pozdrawiam :wink:

Napisano

rav91,

zawsze jest tak, że zmniejszając obiętość utworu tracisz na jakości.....spłaszczasz go.

a co do zmniejszania obiętości to każdy konwerter z adio na mp3 się nadaje.... tyle że najczęściej gotowe mp3 są pewnym kompromisem między jakością a rozmiarem więc nie wiem czy jest sens to zmieniać.....