kolat66 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Nie Ale Strachy tez maja niezle kawalki.8 marca ide na koncert z corka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Wiem że mają fajne kawałki bo ich trochę słuchałem zastanawiałem się czy na koncertach nie grają coś Pidżamy. U mnie taki lokalny zespół raczej mało znany (menomini) grał kawałki "Stiff stuff" bo jeden z członków zespołu był wokalistą "stiff stuff" i dlatego pytam czy tez tak nie grają. A jak będzie w mojej okolicy koncert Strachy na Lachy na pewno sie pojawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Ja mieszkam w gminie Brody, miejscowość o swojsko brzmiącej nazwie Dziurów. Ale do zalewu mam blisko chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 a mieszkam w gminie Brody, miejscowość o swojsko brzmiącej nazwie Dziurów.O stary To mam do Ciebie bardzo blisko. tylko las i jestem. Często bywam w Twoich okolicach, niekoniecznie na rybach choć na rybach bywam tam dość często. Co do muzyki: Rock, Heavy metal (Acid Drinkers, Vader itp). Często bywając na rybkach w słuchawkach gra mi dość "ciężko" ale mnie to uspokaja. Wiem że nie w temacie ostatnich postów ale temat to w końcu muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Kami, w przeciwieństwie do Kuby ja mieszkam zupełnie w innym kierunku, w stronę Skarżyska. A co do Dziurowa to wiem gdzie jest mam tam nawet znajomą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Jmk81, to może się kidyś nawet spotkaliśmy nad wodą , Damianxtx, przez Parszów przejeżdżam często jeżdżąc do szkoły do Kielc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 www.lastfm.pl ma ktoś tu konto?? Co sądzicie o tej stronie?? Jak dla mnie to bardzo ciekawe rozwiązanie przenosi pliki słuchane na codzień w otwarzaczu i tworzy statystyki. Po jakimś okresie można sobie je przeglądać i zerknąć czego sie kiedyś słuchałoi w jakich ilościach. Jest też dużo informacji o poszczególnych zespołach, koncertach. Można też zapraszczać znajomych bądź też wymieniać sie poglądami z ludzmi słuchającymi taką samą lub tez przynajmniej podobną muzykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 jak dla mnie to taka rozbudowana i skupiona tylko na muzie wrzuta.... swoją drogą ciekawe jak to jest z legalnością takiego odsłuchiwania bo coś ostatnio jest nagonka na wszelkie serwisy podejrzane o łamanie praw autorskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 tam nie ma nielegalnych utworów jedynie pojawiają się wpisy tego co ty słuchasz czego o wrzucie nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Ostatnio mnie coś wzięło na Hendrixa http://www.youtube.com/watch?v=m8Ebcx-mTns&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablotor Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Tak na potwierdzenie teorii że wędkarstwo idzie w parze z ciężką muzą... Głównie słucham black, heavy lub gothic metalu...z polskich kapel uwielbiam np Kata (z Kostrzewskim)...poza tym Dead Can Dance, Devil Doll (Mr. Doctor) i tym podobne klimaty. no i długo by tu jeszcze wymieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 techno młodzieży Jak dla mnie to kompletne dno od zawsze Bo pewnie nawet nie słyszałeś nigdy dobrego techna. Chciałbym przypomnieć, że techno jest tylko gatunkiem muzyki elektronicznej, a nie jak większość myśli całość muzyki elektronicznej. Ja słucham house, electro house ,troche trance'u i czasami techna. Nie nawidze długowłosych , spoconych, wrzeszczących i skaczących po scenie heavy metalowców czy innych hardcorowców. Jak może sie takie coś podobać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Nie nawidze długowłosych , spoconych, wrzeszczących i skaczących po scenie heavy metalowców czy innych hardcorowców. No to podpadłeś :evil: :mrgreen: Jak może sie takie coś podobać ? Wierz mi że może . Ty tego nie zrozumiesz tak jak ludzie słuchający "ciężkiej" muzyki nie zrozumieją Ciebie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablotor Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 długowłosych znam wielu z krótkimi włosami wrzeszczących Dla jednych to wrzask dla innych nie...ma to nawet swoją nazwę spoconych nie mów mi że na techno party się nie pocicie ? krzyczących Wy za to majtacie w górze tymi rękoma jakbyście chcieli po omacku żarówki wkręcać :mrgreen: Ty tego nie zrozumiesz tak jak ludzie słuchający "ciężkiej" muzyki nie zrozumieją Ciebie. Ot i cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 DareczeK, jakiej zespołów słuchasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Andrea Bertolini, Miles Dyson, Eric Smax, Natural Born Grooves i wiele innych. I tu nie można powiedzieć , że słucham jakiś konkretnych wykonawców. Przeważnie jest tak , że dj robi kilka dobrych wałków i kilka słabych . Ja wybieram te najlepsze , co mi się podobają. Dzisiaj mi wpadło w ucho : http://www.4shared.com/file/41028534/e638a985/Le_Tompe_Feat_Jenny_Casparius_-_Tell_Me__Original_Mix_WwWOnly4vipEu.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Bo pewnie nawet nie słyszałeś nigdy dobrego techna. Chciałbym przypomnieć, że techno jest tylko gatunkiem muzyki elektronicznej, a nie jak większość myśli całość muzyki elektronicznej. Jak dla mnie ta muzyka nie ma żadnego przekazu i po prostu jej nie słucham Troszkę za dużo piszę w tym temacie ale po prostu mam dużo do powiedzenia na temat muzyki i wszystkiego co z nią związane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 ta muzyka nie ma żadnego przekazu A czy musi miec przekaz? A tak powaznie to zgadzam sie w 100% z Toba. Poprostu ta muzyka mi nie pasuje i tez jej nie slucham. Ale jak komus pasuje to dobrze. Ale cos mnie tak po zlocie wzielo na "metalowa dyskoteke" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 A czy musi miec przekaz? No może nie każdy kawałek musi mieć jakiś przekaz ale chociaż żeby jakikolwiek kawałek miał. Chociaż jakiś tekst, a nie elektroniczne dźwięki. Dla mnie ta muzyka jest sztuczna. A najbardziej denerwuje mnie że z 1 "hitu"(który i tak zazwyczaj jest hitem przez nie więcej niż rok a potem gdzieś znika) robią po 10 przeróbek i wydają z tymi nagraniami nowe płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam szukam programu do zapisu wycinku utworu MP3 może ktoś się z takim spotkał albo posiada .Za info bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 http://www.idg.pl/ftp/pc_15947/REAPER.2.008.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojak Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Ja zaglądam czasem w gothic metal (tylko Nightwish), poza tym lubię Metallicę, System of a Down, Guns and roses, a czasem posłucham Queen, Hammerfall oraz Kamelot. Metalowe brzmienia oraz Rock bardziej mi podchodzą. Poza tym metal najlepszy lek na ból głowy no nie?? !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Czy ktos z was wie jak ściągac muzykę z portalu wrzuta.pl Potrzebne są mi hymny państw a tylko tam je znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar9 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Czy ktos z was wie jak ściągac muzykę z portalu wrzuta.pl Potrzebne są mi hymny państw a tylko tam je znalazłem http://www.megapliki.interia.pl/plik-3321-wrzuta.pl-download.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Mar9, wielkie dzieki, ratujesz mi ocene z informatyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi