madi Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 chyba, że podasz mi lepsze Własne MP4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Własne MP4 :lol: to raczej odpada, u mnie w pracy..... jak się zapoda słuchawy na uszy to jest się mało kontaktowym i niekomunikatywnym, a pracując w zespole to niestety warunki konieczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 to raczej odpada, u mnie w pracy..... No to faktycznie lipa W takim razie pozostaje opcja: radio wydaje się być jedynym rozwiązaniem..... No ale wracając z pracy, to już można się odchamić i posłuchać muzy jakiej tylko się chce, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 No ale wracając z pracy, to już można się odchamić i posłuchać muzy jakiej tylko się chce, prawda? dokładnie tak już w samochodzie zapodaję sobie coś normalnego ale w pracy zależnie od dnia i sytuacji siedzi się od 8 do nawet 14 godz.....(np. jak mamy zamknięcie projektu) a po takim czasie słuchania cerekwickiej i rubika człowiek ma lekką wodę w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 w pracy zależnie od dnia i sytuacji siedzi się od 8 do nawet 14 godz.....(np. jak mamy zamknięcie projektu) a po takim czasie słuchania cerekwickiej i rubika człowiek ma lekką wodę w głowie No aleś się czepił Cerekwickiej sama nie trawię, no ale chyba nie powiesz mi, że na okrągło ktoś zapuszcza np. jej płytę i tak jedzie z koksem przykładowo 3 godziny. Obojętnie jaka to by była muzyka, ale chyba bym takiej osóbce zrobiła "ała" już w samochodzie zapodaję sobie coś normalnego Ja niestety w "drodze" jestem zdana na samochodowe radio czterokanałowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 No aleś się czepił Cerekwickiej sama nie trawię, no ale chyba nie powiesz mi, że na okrągło ktoś zapuszcza np. jej płytę i tak jedzie z koksem przykładowo 3 godziny nie czepiłem się..... tak nie puszczają całej jej płyty, ale jak jakaś piosenka jest na topie to zetka, czy rmf zapodają ją w ciągu kilkunastu godzin tyle raz, że aż się cofa (np. jak feel wygrał w sopocie, czy opolu nie pamiętam) to "a gdy jest już ciemno" leciało średnio co 1,5h, co daje 14/1.5=9.333 czyli można się po 2 dniach zniechęcić się nawet do fajnej piosenki, a co dopiero do twórczości przez duże TFU. Ja niestety w "drodze" jestem zdana na samochodowe radio czterokanałowe ja niedawno kupiłem sobie jeździdło i mam w nim cd, więc , leci to co lubię, a nie to co puszczają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 nie czepiłem się..... Se żartuję przecież ale jak jakaś piosenka jest na topie to zetka, czy rmf zapodają ją w ciągu kilkunastu godzin tyle raz, że aż się cofa Nawet nie mów, nawet jak zmienisz stację to co chwilę nawiedza Cię ten sam koszmar ja niedawno kupiłem sobie jeździdło i mam w nim cd, więc :mrgreen: , leci to co lubię, a nie to co puszczają..... Szczęściarz, też bym tak chciała, więc jeśli ktoś ma na zbyciu coś co by pasiło do Oriona to chętnie przyjmę Na szczęście ostatnio mało jeżdżę więc moja psychika jeszcze daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Dla odmiany coś klimatycznego (i jakże znowu aktualnego ) http://www.youtube.com/watch?v=d11PkbPobcA a przy tej chodzą ciarki http://www.youtube.com/watch?v=SdzJ4hyZRic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Dla odmiany coś klimatycznego (i jakże znowu aktualnego ) No Tomek nie podejrzewałabym, mam Ta druga jest fajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 No Tomek nie podejrzewałabym, mam Jeszcze mało o mnie wiesz Przed chwilą śpiewałem Agatce pieśni z okazji dzisiejszego święta "... a nadzieją podniecany, woła do nas z górnych stron, powstań Polsko skrusz kajdany, dziś twój tryumf albo zgon! Hej, kto Polak, na bagnety, żyj swobodo, Polsko żyj, takim hasłem cnej podniety, trąbo nasza, wrogom grzmij!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Jeszcze mało o mnie wiesz A cóż ja o kimkolwiek wiem, mogę jedynie się pewnych rzeczy domyślać po wypowiedziach na forum; myślę, że kiedyś tę "niewiedzę" nadrobię przy najbliższym spotkaniu haczykowców Przed chwilą śpiewałem Agatce pieśni z okazji dzisiejszego święta No widzę, że córę wychowujesz w duchu patriotyzmu, przekazując to co istotne poprzez muzykę A co Agatka na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 A co Agatka na to? Da, da, da, da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Dla odmiany coś klimatycznego Jakiś czas temu Kaczmarskiego sluchałem w wolnym czasie Naprawde coś w tych piosenkach jest! Da, da, da, da Nie wiem dlaczego ale skojarzyło mi się z: http://pl.youtube.com/watch?v=BMikAeK8rL0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Jesli lubicie Kaczmarskiego polecam ten teledysk http://www.strachynalachy.art.pl/?p=niusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Grudnia 2007 Share Napisano 4 Grudnia 2007 Ktokolwiek widział ktokolwiek wie...... Potrzebuję bardziej rozbujałej wersji tej oto piosenki http://youtube.com/watch?v=GosbcYbz6w4 Osobiście zaznaczam, że ta jest bez porywu, ale były inne wersje bardziej the best i bardziej porywające - więc help Bez śmiacia młodzieży, to moje pierwsze randki. Tomku tu mały apel, może masz gdzieś skonspirowane, a może małżonka.... w sumie jesteśmy tej samej młodości Kto ma niech wali jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Tomku tu mały apel, może masz gdzieś skonspirowane, a może małżonka.... Nie te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Tomku tu mały apel, może masz gdzieś skonspirowane, a może małżonka.... Nie te klimaty Szkoda, myślałam, że może gdzieś tam.... skoro masz raczej szeroki wachlarz zainteresowania muzyką Kiedyś słyszałam inną wersję tej piosenki, zupełnie inną niż ta i za jasnego gwinta nie mogę tego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 magdaleno litości....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 magdaleno litości....... Zaraz mi przylepcie łatę mohera, bo gorzej to chyba być nie może Zaznaczyłam, że ta wersja, którą podałam jest bleee, słuchałam zupełnie innej, zgodnie z obowiązującą modą: zaglebiastą P.S. odkopuję stare przeboje Nirvany, jeszcze z Kurtem Cobain'en Pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 odkopuję stare przeboje Nirvany, jeszcze z Kurtem Cobain'en Dla mnie jak Nirvana, to tylko z Kurtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Dla mnie jak Nirvana, to tylko z Kurtem Dokładnie tak, jestem w domu No i oczywiście tak samo Dżem nie jest tym samym Dżemem jak kiedyś z śp. Ryśkiem Riedel'em. Trochę to czasu temu było, nie powiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 madi, zgadzam się całkowicie Dżem bez Ryśka to już nie to samo, takich przykładów można by mnożyć wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 takich przykładów można by mnożyć wiele. Guns N'Roses (dzisiaj Velvet Revolver) bez Axl... itd, a jak o Ryśku już mowa, to w 'Skazanym na bluesa' dali plamę, bo bohater posługiwał się językiem polskim, a powinien mówić po ślunsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Guns N'Roses (dzisiaj Velvet Revolver) bez Axl... Ooooo uwielbiałam za młodu, chyba też odkopię na youtube O ile znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 uwielbiałam za młodu Czyli rozumie ze ja właśnie jestem w tym wieku "za młodu" Bo Guns N'Roses to jest to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi